Frakt och leverans

Vi vill att våra kunder ska alltid vara nöjd med sin shop och därför erbjuder vi gratis frakt !, ej gratis retur.

Eftersom vi använder Postnord som vår logistikpartner så godkänner du också postnords villkor för köp och leverans. https://www.postnord.se/siteassets/pdf/villkor/kop-och-leveransvillkor.pdf

Hantering av personuppgifter på Väskcentrum

Klarna och dess samarbetspartners behandlar dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig en förenklad betalning via Klarna Checkout och för att kunna förenkla betalningsprocessen ytterligare nästa gång du använder Klarnas tjänster. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till dig. Följande är exempel på personuppgifter som Klarna behandlar: 

  1. Kontaktinformation – namn,address, e-postaddress, telefonnummer mm 
  2. Personnummer 
  3. Betalningsinformation – kortnummer, fakturainformation m m 
  4. Finansiell information – t ex information om inkomst och eventuella betalningsanmärkningar (används i de fall det tas en kreditupplysning) 
  5. Artikelinformation – uppgifter avseende de köp du gör 
  6. Historisk information – uppgift om tidigare köp, hur du tidigare har efterlevt betalningsvillkoren, eventuella avslag m.m. 
  7. Information om din dator/enhet – IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar m m 
  8. Allmänt tillgänglig information på internet 

Klarna värnar om skyddet för personuppgifter och kommer att införa lämpliga skyddsåtgärder för att skydda uppgifterna. Du har rätt att en gång per år skriftligt begära att få tillgång till de uppgifter som rör dig. Du har också rätt att korrigera felaktiga uppgifter samt att välja bort att ta emot ytterligare marknadskommunikation. 

Personnummer används för identifiering och som kundnummer i kundhanteringssyfte i Klarnas system. Om du tidigare har använt Klarna kan det finnas sparade uppgifter om dig för exempelvis kundhantering, dokumentationskrav eller liknande godkända ändamål. Klarna kommer att använda eventuell sådan information för att säkerställa din identitet och förenkla din användning av Klarna Checkout. Klarna är personuppgiftsansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter.

Se även Klarnas Privacy Statement för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling. Ytterligare information kan också erhållas genom att kontakta Klarna på dataskydd@klarna.se

Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Borlänge väskcentrum ABs användning av dina personuppgifter på sätt som har beskrivits här, inklusive eventuell överföring till annat företag eller till stat utanför EU/EES-området samt möjligheten att använda elektronisk kommunikation vid t ex marknadsföring.